Men jag köpte iaf skorna!

Idag tog jag ett beslut som låg ganska långt in och djupt i själen. Det känns tungt men det blev något lättare när jag väl bestämt mig. det är lite som att jag har en djävul på ena axeln och en ängel på andra, de bråkar ständigt om vad jag ska och inte ska göra. 

Idag började skolan, igen. sista terminen om jag vill det. sista månaderna med tjafs om gruppindelning, information och förseningar. eller förresten, skulle jag börja jobba till våren skulle jag väl få uppleva det mer än nånsin. 

Idag stavade jag med Tiniz. Det var skönt och avkopplande. jag invigde mina nya dynamiska stavar... det har redan börjat slitas ned. Vi pallade sura äpplen vid slottet och pratade om än det ena än det andra. ganska mycket om det andra egentligen. Men för tillfället är det avgjort. Nu måste vi bara se till att vi hålla samma anda varenda vecka!

Oavsett om det kommer att göra ont i hjärtat eller inte senare i höst, köpte jag iaf skorna. Jag äger äntligen ett par höga klackar. och jag fixar att gå i dem också.  

Ungefär så här var det i Tunisien

Ungefär så här var det i Tunisien


biltur i tunisien

biltur

Om ni tittar noga så ser ni stackarn som är fast på flaket...

hits