vänsterhänt

För några år sedan gav jag bort boken sex för vänsterhänta. igår lånade jag boken stickning och virkning för vänsterhänta av berit ekman från 1984. Det öppnar sig en helt ny värld för oss vänsterhänta, allt som har varit krångligt fungerar plötsligt. ;) Undrar vilka fler handböcker vi kan hitta för oss lite snedvridna?

jag är ingen bloggare

jag har väl insett det nu. det faller sig inte naturligt för mig att skriva varje dag eller ens en gång i veckan om vad jag tänker, har varit med om eller ville förmedla.

Idag testade vi, jag och tina, våra filmkunskaper. det gick väl sisådär men varsin pollypåse var de värda iaf!

igår fyllde syrran år, ett helt kvartsekel. hon kände sig gammal och fick gamlingarna att känna sig ännu äldre. men jag njöt av Pauls anekdoter från skoltiden. jag sa till honom att han borde skriva sina memoarer. det hade varit så roligt att läsa. han skrattade bara. han är fortfarande bitter för att han blev så orättvist behandlad i skolan på 40-talet. lärarna lät sig mutas under kriget och Paul hade ett herbarium med inte bara 50 växter och dess latinska namn utan 200!!!! st och fick trots detta bara B i betyg. när han sedan gick på kock och restaurangskolan i malmö och fick högst betyg gick han runt med betygen i fickan utifall han skulle träffa sin gamla lärare så att han kunde trycka upp betyget i ansiktet på henne. :) han ger så mycket av sig själv, Paul. jag förstår varför Farmor blev kär i den snubben. :) de passar bra ihop.

hits