anders gustav är död och carola vann melodifestivalen

varenda liten snorunge här i solna känner till sin kommunpolitiker anders G. Om hans politik vet jag inte så mycket men att han gjorde det som många politiker idag tyvärr varken vågar eller orkar, kämpade för sin hjärtefrågor, högljutt. de flaggar på halv stång i dag på bergshamra torg.

carola, sveriges carola. vad mer kan jag säga än "hur kunde hon vinna?" för mig fanns det bara en vinnare - andreas j.   


"mina nära och kära"

jag och S har en toppenhelg framför oss, genrep i globen imorrn med J och L1, melodifestival med K och C som det ska vara och slutligen får jag träffa min familj som jag inte träffat på länge och blir bjuden på restaurang. det ser jag verkligen fram emot, en helg med dem jag gillar allra mest! :) en enda helg på året då man är ledig, helgen mellan en kurs och den nya. vi skulle behöva en vecka, eller hur?!

trendig snubbe lik gammal gubbe?

har inte utvecklat min teori mer än att har ni inte tänkt på att på långt håll ser man inte skillnad på en äckelgubbe/alkis (om han inte kroknar av spriten) eller vanlig gammal gubbe och en trendig och ball kille. varför? förmodligen för att dagens innekläder påminner om gamla gubbars kläder. har jag rätt? kolla nästa gång ni ser en nån bakifrån och bestäm ålder. speciellt om personen i fråga har gubbkeps (då ser man inte hårfärgen).

Garn i stora lass

jag vill även slå ett slag för alla garnbloggare därute!

här har jag två exempel:

http://www.webtrotter.se/ilsefin/hantverk/stickat.htm

http://hem.bredband.net/b382726/stickning.html

hos Barbro kan ni även hitta länkar till andra garnfantaster.

är det inte fantastiskt?

den ultimata sidan!

www.alltforvansterhanta.se :)

hits